Zaalverhuur

 

afdansen streetkids 2012

Laat uw feest verzorgen door ons. In een uitstekende en sfeervolle locatie maken wij er voor u een onvergetelijk feest van. Ideaal voor bruiloften, feesten, verjaardagen, vergaderingen, thema- of personeelsfeesten.

Het is allemaal mogelijk bij ons.

Wij beschikken over 3 zalen, varierend in grootte en ambiance.

Onze Carribean zaal (max. 50 personen) staat tot uw beschikking om geheel naar eigen wens (eigen drank/hapjes etc.) uw feest te vieren voor slechts een gering huurbedrag (vanaf 149,95 euro kale huurprijs, excl. schoonmaakkosten en reserveringskosten en eventuele opties)

Een complete lijst van de prijzen vwb de Carribean zaal en de diverse opties kunt u hier downloaden: PRIJSLIJST DO-IT-YOURSELF

Voor onze andere zalen de Terraszaal en de Grote zaal hanteren wij een all-in prijs vanaf 20,95 euro per persoon.  Natuurlijk kunt u dit nog met van alles uitbreiden en zijn de mogelijkheden oneindig!

Wij rekenen u graag voor waarom een all-in prijs vaak interessanter is dan een huurbedrag waarbij u zelf daarna nog alles moet regelen en betalen.

Wij organiseren geen feesten voor minderjarigen en leeftijden waarbij drank in het spel is voor mensen onder de leeftijd van 21 jaar.

Kinderfeesten waarbij geen alcohol in het spel is , zijn natuurlijk geen probleem.

Natuurlijk zijn kinderen en jeugd van harte welkom op feesten georganiseerd door volwassenen boven de 21, en waarbij voldoende begeleiding is van volwassenen.

Wij doen niet aan last-minute verhuur of reserveringen.

Daarom altijd minimaal 2 maanden van te voren informeren en afspraken maken.

Informeer naar alle mogelijkheden via ons email adres: zaalverhuur@dansschoolreniers.nl

of maak een afspraak via ons contactformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer(optioneel)

ongeveer aantal gasten

datums voor het te houden feestje

zaal2