Kids Moderne dans

 

Moderne Dans

Springen, rennen, vallen, rollen, zwaaien, draaien krijgen een hele nieuwe betekenis als je ze in een moderne les doet! Want door de combinatie van bewegingen achter elkaar en de muziek ontstaat een logische en natuurlijk manier van dansen die geweldig is om te doen. De uitdaging is om de bewegingen ook danstechnisch te beheersen, zodat een bepaalde stijl en kracht zichtbaar en voelbaar! wordt.

De les bestaat uit grondoefeningen, staande oefeningen en verplaatstingen met veel draaien en sprongen erin. De les wordt afgesloten met een danscombinatie waarin je al je energie en dansgevoel kwijt kunt!

Bij ons  kun je terecht voor Modern Ballet vanaf 8 jaar.

De lessen worden gegeven door Annette Waterschoot, uitbaatster van de School voor Hedendaagse Dans

Annette waterschoot studeerde aan de Dansacademie Arnhem met als specialisatie klassiek, modern en jazz. Daarna ging zij aan het Laban Centre in Londen studeren voor uitvoerende dans en choreografie. Sinds 2003 is Annette terug in Nederland en maakt ze werk voor amateurdansers en geeft ze lessen in verschillende stijlen. De lessen zijn uitdagend, dansant en er wordt aandacht besteed aan een zuiver gebruik van danstechniek.

De lessen voor modern voor alle kinderen vanaf 8 jaar worden bij ons gegeven op de maandag.

Wil je ook graag een keertje meedoen laat dan je ouders contact met ons opnemen via de mail en wij zorgen ervoor dat je z.s.m. een les mee kunt doen

.