py0ula5jg3eqgdi38nb4825ityx0a9

Ballroom en Latin voor kids

 

 

 

Ballroom en Latin Dansen

Bij ons kun je al terecht vanaf 7 jaar voor het Ballroom en Latin dansen.

Alle dansen komen aan bod, zoals de cha cha cha, de rumba, de jive, de foxtrot, de quickstep en zelfs de engelse wals worden geleerd en dit wordt je natuurlijk allemaal geleerd op de muziek uit de mega top 100!

Natuurlijk heb je voor het stijldansen wel een partner nodig, dus zorg dat je samen komt met bijv. je broer/zus, neefje/nichtje of vriendje of vriendinnetje.

Aan het einde van de cursus kunnen de kinderen natuurlijk afdansen voor een echt diploma.

Kinderen die meer willen dan alleen maar een danscursus volgen kunnen bij ons natuurlijk ook terecht voor wedstijddansen.

Je wordt hierin helemaal begeleid zodat je als je voor de eerste keer op wedstrijd gaat je precies weet hoe en wat je moet doen.

in Oktober 2018 starten we weer met een beginnersgroep voor KIDS !

Uw naam
Naam Kind
Leeftijd Kind
Telefoonnummer
Email adres
Dag/ Groep Latin/Ballroom Vrijdag 18:00 uur PROEFLES
Opmerkingen

 
 

INSCHRIJFFORMULIER

Hieronder kunt u zich of uw kind inschrijven voor onze Danslessen.
Voordat u zichzelf of hem/haar inschrijft is het verstandig de algemene voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap bij Dansschool Reniers goed door te lezen. Via onderstaand formulier meldt u zich aan als lid van Dansschool Reniers conform diezelfde voorwaarden van het lidmaatschap en bovendien geeft u toestemming onderstaande gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement

 

Uw naam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Email adres
Geboortedatum
Dag/ Groep Latin/Ballroom Vrijdag 18:00 uurLatin Ballroom PROEFLES

Akkoord: Ik verklaar kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden van een lidmaatschap bij Dansschool Reniers, zoals vermeld op de site, en ga akkoord met de inhoud ervan.
Opmerkingen