py0ula5jg3eqgdi38nb4825ityx0a9

Zumba

Zumba

Zumba is een fitnessprogramma geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansen. Het is in de jaren ’90 ontstaan in Colombia en bedacht door Alberto ‘Beto’ Perez, een Colombiaanse celebrity fitness trainer en choreograaf van internationale popsterren. Hij bracht de trainingsmethode uiteindelijk naar Miami, waarna het al snel in heel Amerika een hit werd. De naam Zumba komt uit het Colombiaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben

Tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics waardoor er een leuke intervalroutine ontstaat die makkelijk te volgen is. Je werkt niet alleen aan je conditie, je verbrandt er ook nog eens enorm veel calorieën mee en dat allemaal zonder dat je het gevoel hebt afgebeuld te worden. Op de officiële website staat ook niet voor niets te lezen: “Ditch the workout. Join the party!”  Elke les is anders en begint natuurlijk met een warming up en wordt afgesloten met een cooling down.

Zumba is niet te verwarren met alle andere zaken die fitness centra aanbieden. Het is geen Aerobics. Het is dansen en dit is ook meteen de reden waarom U beter af bent bij een dansschool die u de technieken van de salsa en merengue als geen ander bij kunnen brengen!

Bij dansschool Reniers is uw lerares Zumba speciaal getrained door de instructors van Alberto ‘Beto’ Perez !! Geen aerobics met een andere naam, maar originele ZUMBA !

Zumba is heerlijk om te doen en iedereen kan het of je nu 13, 25 of 60 bent iedereen is welkom en iedereen doet het in zijn eigen tempo!

De lesavonden zijn Maandag van 19.00 uur tot 19.55 uur.

Wil je graag een proefles meedoen, mail ons dan en wij vertellen je wanneer je kunt komen!

Bij Dansschool Reniers geen duur abonnement waar u aan vast zit. Wij werken met een prepaid systeem waarbij u een 10 rittenkaart koopt vooraf. Komt u een les, dan strepen we 1 rit af. Komt u niet, betaalt u ook niet. Vaak lijken abonnementen goedkoper, maar als u incalculeert hoe vaak u een keertje niet kunt, er vakantie is, of iets anders, dan zult u tot de conclusie komen dat een rittenkaart systeem erg goedkoop zal zijn voor u! Bovendien loopt het abonnement niet nog stiekem 3 maanden door en heeft u geen opzegtermijn !

Vraag een proefles aan en start daarna een ongelofelijk leuke combinatie van dans en sport !

Een proefles kost 10 euro en verplicht je tot niets, je kunt zelfs achteraf die 10 euro direct verrekenen met de aanschaf van een 10 rittenkaart. 

Interesse ?

Vul hier je aanvraag in voor een proefles !