Salsa

inschrijven!

Salsa

De vakanties zijn voor de meeste mensen nu zo een beetje achter de rug en veel van de vakantiegangers hebben een heerlijke reis naar Latijns-Amerika of het Caribisch gebied gemaakt . Bij dit soort bestemmingen maken veel mensen kennis met de swingende Salsa en Merengue muziek en dans. De mensen die nooit Salsa danslessen hebben gehad staan meestal alleen aan de kant te genieten van de mooie danskunsten van anderen. Aangezien men dan vaak na zo een heerlijke vakantie de kriebels krijgt om weer wat leuks te gaan doen in de komende periode is de gang naar een Salsadansschool het meest voor de hand liggend.

In Helmond verzorgen wij  nu al enkele jaren Salsa & Merengue danslessen. In de regio ontbrak het tot nu toe aan goede salsacursussen, getuige het feit dat wij  talloze verzoeken kregen voor salsa cursussen.

Dit was de reden voor ons om met de specialisten op Salsa gebied, Danscentrum Salséros, een samenwerking aan te gaan v.w.b. de Salsalessen. Na deze uiterst succesvolle opleiding door deze fantastische leraren uit de randstad, heeft dansschool Reniers uiteindelijk de regie weer in eigen hand genomen.

Salsa dansen geeft energie, verbindt je met een ander, maakt je passie wakker, inspireert, werkt bevrijdend, geeft je inzicht en nog teveel om op te noemen.

Er start weer een nieuwe beginnersgroep op 23 Augustus 2018

PROEFLES!

Uw naam (verplicht)

naam van uw partner

telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Ik kom naar een SALSA proefles:


Hierboven kunt u zich aanmelden voor een proefles.
Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om u te contacteren i.v.m. een mogelijk te volgen proefles. Lees hiervoor ook ons privacy statement