Salsa

inschrijven!

Salsa

De vakanties zijn voor de meeste mensen nu zo een beetje achter de rug en veel van de vakantiegangers hebben een heerlijke reis naar Latijns-Amerika of het Caribisch gebied gemaakt . Bij dit soort bestemmingen maken veel mensen kennis met de swingende Salsa en Merengue muziek en dans. De mensen die nooit Salsa danslessen hebben gehad staan 

meestal alleen aan de kant te genieten van de mooie danskunsten van anderen. Aangezien men dan vaak na zo een heerlijke vakantie de kriebels krijgt om weer wat leuks te gaan doen in de komende periode is de gang naar een Salsadansschool het meest voor de hand liggend.

In Helmond verzorgen wij  nu al enkele jaren Salsa & Merengue danslessen. In de regio ontbrak het tot nu toe aan goede salsacursussen. Aanbod genoeg maar salsa door professionals met de juiste dansachtergronden zijn moeilijk te vinden!

 

Laat staan dat u les krijgt van ervaren leraren. Veel willen u echt wel leren salsa dansen , maar iemand dansen leren is vanzelfsprekend geen hobby die u in uw vrije tijd er even bij doet , maar een echt vak ! Bij Dansschool Reniers vindt u de echte leraren met de juiste know-how.

Salsa dansen geeft energie, verbindt je met een ander, maakt je passie wakker, inspireert, werkt bevrijdend, geeft je inzicht en nog teveel om op te noemen.

Er start weer een nieuwe groep SALSA voor BEGINNERS op

23 September 2021 op DONDERDAG avond (VOL!)

en op

3 November 2021 op WOENSDAG avond

 

Heeft u interesse in Salsa dansen voor beginners , meldt u dan hieronder aan voor de nieuw te plannen beginnersgroep

 

Ja , we willen graag deelnemen aan de proefles salsa !

Uw naam (verplicht)

naam van uw partner

telefoonnummer

Uw email (verplicht)

klik hieronder om te verzenden

Hierboven kunt u zich aanmelden voor een proefles.
Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om u te contacteren i.v.m. een mogelijk te volgen proefles. Lees hiervoor ook ons privacy statement