py0ula5jg3eqgdi38nb4825ityx0a9

Uw naam (verplicht)

naam van uw partner (niet verplicht!)

telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Ik wil graag een proefles stijldansen

29 Januari 2023

Hierboven kunt u zich aanmelden voor een proefles. Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om u te contacteren i.v.m. een mogelijk te volgen proefles. Lees hiervoor ook ons privacy statement

OPGEVEN VOOR EEN PROEFLES KAN HIER !

 

Van origine is Dansschool Reniers natuurlijk bekend om het stijldansen.

Vroeger werd de dansschool geleid door Anton en Hannie Reniers meervoudig Nederlands kampioen en halve finalisten bij Wereldkampioenschappen en Europesekampioenschappen.

Later kwamen dochter Irene Reniers met haar partner Michael Martijn in de picture. Zij werden tweede van Nederland en behaalden de 8e en 10e plaats op Europa- en Wereldcups.

U begrijpt dat hierdoor de kwaliteit voor onze danslessen gegarandeerd is. Alle danslessen worden dan ook nog steeds altijd door of Anton of Irene geleid zodat u in ieder geval op het hoogste niveau dansles krijgt.

Daarbij komt natuurlijk dat de gezelligheid voorop moet staan, dus de gouden combinatie van kwaliteit en gezelligheid wordt u geboden.

Stijldansen doet u bij Dansschool Reniers altijd alleen met leeftijdsgenoten. Daar waar collega's de voorkeur er aan geven om zowel jeugd als volwassenen gelijkertijd les te geven, geloven wij daar niet in. Jeugd krijgt separaat les op muziek uit de megatop 50, daar waar de volwassenen hun eigen clublessen hebben met hun eigen sfeervolle en eigentijdse muziek bijvoorbeeld. Bovendien is op deze manier het tempo van de danslessen in onze ogen veel beter te reguleren!

Per slot van rekening is iemand van 15 jaar nu eenmaal niet hetzelfde als iemand van 45 jaar!

OPGEVEN VOOR EEN PROEFLES KAN HIER !

Bij de clublessen bij onze dansschool leert u op de beginnersgroep de dansen, foxtrot, engelse wals, cha cha, rumba en de jive. Bij een vervolg op de beginnersgroep komen daar natuurlijk alle andere dansen bij (zoals de tango, quickstep, samba, mambo, paso doble en de weense wals) Al onze cursussen zijn gemixt qua dansen. Dit houdt in dat u zowel ballroom als latin dansen krijgt.

Let op: bij verschillende dansscholen worden de quickstep en de foxtrot als dezelfde dans geleerd. Dit is niet waar! De foxtrot is een verbasterde quickstep en is een echte branbantse dans waarmee u op elk feestje en partijtje uit de voeten kunt. De quickstep is een orginele wedstrijddans en is een totaal andere dans. Tijdens de eerste les al laten wij u het verschil zien tussen deze twee dansen.

Ook als u zonder partner bent kunt u bij ons terecht voor danslessen. Wij proberen dan altijd een geschikte partner voor u te vinden die qua leeftijd en lengte enz. bij u past.

Dus u ziet het wij proberen aan alles te denken.

Mocht u interesse hebben in onze stijldanslessen dan horen wij dat graag van u en wij kijken op welke dag en tijd wij u kunnen inplannen.

OPGEVEN VOOR EEN PROEFLES KAN HIER !

De nieuwe beginnersgroepen voor Stijldansen voor Volwassenen gaan weer bijna van start.
U kunt ook zonder partner komen; wij zoeken dan een danspartner voor U!
Geef dat dan even aan op het inschrijfformulier hier


De eerstvolgende nieuwe beginnersgroep start weer

op Zondag 29 Januari 2023!

Alle lessen van deze groep zullen op zondag plaastvinden.

Als u bij deze groep wilt aansluiten dan kunt u dan een een proefles meedoen.

Wilt u aan de proefles meedoen na de zomervakantie ? Vul dan even hierlangs het formulier in en geef u op!