py0ula5jg3eqgdi38nb4825ityx0a9

Uw naam (verplicht)

naam van uw partner (niet verplicht!)

telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Ik wil graag een proefles stijldansen

September 2024

Hierboven kunt u zich aanmelden voor een proefles. Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om u te contacteren i.v.m. een mogelijk te volgen proefles. Lees hiervoor ook ons privacy statement

OPGEVEN VOOR EEN PROEFLES SALSA KAN HIER !

 

Van origine is Dansschool Reniers natuurlijk bekend om het stijldansen.

Alle danslessen worden dan ook nog steeds altijd door of Anton of Irene Reniers geleid zodat u in ieder geval op het hoogste niveau dansles krijgt.

Daarbij komt natuurlijk dat de gezelligheid voorop moet staan, dus de gouden combinatie van kwaliteit en gezelligheid wordt u geboden.

Stijldansen doet u bij Dansschool Reniers altijd alleen met leeftijdsgenoten. Per slot van rekening is iemand van 15 jaar nu eenmaal niet hetzelfde als iemand van 45 jaar!

En bovenal danst u vooral met uw eigen partner.  Geen gewissel , u komt samen dus u danst ook lekker samen!

 

Bij de clublessen bij onze dansschool leert u op de beginnersgroep de dansen, foxtrot, engelse wals, cha cha, rumba en de jive. Bij een vervolg op de beginnersgroep komen daar natuurlijk alle andere dansen bij (zoals de tango, quickstep, samba, mambo, paso doble en de weense wals) Al onze cursussen zijn gemixt qua dansen. Dit houdt in dat u zowel ballroom als latin dansen krijgt.

Ook als u zonder partner bent kunt u bij ons terecht voor danslessen. Wij proberen dan altijd een geschikte partner voor u te vinden die qua leeftijd en lengte enz. bij u past.

Dus u ziet het wij proberen aan alles te denken.

Mocht u interesse hebben in onze stijldanslessen dan horen wij dat graag van u en wij kijken op welke dag en tijd wij u kunnen inplannen.

OPGEVEN VOOR EEN PROEFLES KAN HIER !

De nieuwe beginnersgroepen voor Stijldansen voor Volwassenen gaan weer bijna van start.
U kunt ook zonder partner komen; wij zoeken dan een danspartner voor U!
Geef dat dan even aan op het inschrijfformulier hier

De eerstvolgende nieuwe beginnersgroep start weer in

September 2024

Als u bij deze groep wilt aansluiten dan kunt u dan een een proefles meedoen. Deze kost 10 euro p.p. en verplicht u uiteraard tot niets.

Vul dan even hierlangs het formulier in en geef u op! We laten u dan zo snel mogelijk weten wat de lesdag en lestijd zal zijn voor deze nieuwe groep!

Besluit u om samen op dansles te gaan , dan verrekenen we de kosten van de proefles uiteraard met het resterende lesgeld...