py0ula5jg3eqgdi38nb4825ityx0a9

Volwassenen

Bij Dansschool Reniers is er volop keuze voor dansen voor volwassenen.

U kunt zich zowel als paar op geven om te komen dansen maar ook mensen die geen partner hebben zijn vanzelfsprekend van harte welkom.

Sommige cursussen zijn zelfs speciaal gericht op SOLO dansen! Mocht u echter zonder partner toch mee willen doen aan een van de cursussen waarvoor u een partner nodig heeft ? Dan gaan wij op zoek naar een partner voor u! Vanzelfsprekend zoeken we iemand die bij uw leeftijd past, alhoewel we natuurlijk nooit garanties kunnen geven.

 

In ons aanbod hebben we momenteel de volgende cursussen voor volwassenen:

Swing Solution ; de nieuwe rage op dansgebied, gezellig dansen zonder dat u een grote dansvloer nodig heeft, en dus overal te dansen! een combinatie van allerlei leuke oude en nieuwe dansstijlen!

Stijldansen ; Vanzelfsprekend kunt u nog steeds terecht voor een fantastische eigentijdse cursus stijldansen. We leren u de Quickstep, Cha cha cha, Tango, Engelse Wals, Rumba en Jive, maar ook de nieuwere dansen als de Mambo zullen niet ontbreken op deze cursus

Zumba  ; Dansen en workout in een! Zumba is gebaseerd op allerlei dansen uit Zuid-Amerika. Salsa, Merengue, Cumbia dienen als basis voor deze dansvorm, maar dan niet alleen voor leuk te dansen, maar vooral om te zweten.

Salsa ; Deze cursus blijft een topper in het assortiment, voor paren en mensen zonder partner. We leren u allerlei variaties in de meest bekende dansen die we onder Salsa scharen: Merengue, Bachata en natuurlijk Salsa zelf.

Country ; Country Line Dancing wordt nog steeds volop gedaan. Bij Dansschool Reniers door een speciale stichting die zich hierin heeft gespecialiseerd; De Blackstone Country Dancers

BellyDance ; ook hier specialisten aan het werk. Het oosters getinte dansen met de buik kunt ook u onder de knie krijgen!

Dance Lines ; Dansen zonder partner; Line dansen op alle dansstijlen ; een echte cursus voor een avondje meiden onder elkaar.

Kortom een gevarieerd aanbod , en voor ieder wat wils….