py0ula5jg3eqgdi38nb4825ityx0a9

Streetdance

 Streetdance / Hip Hop

Streetdance en Hip Hop is natuurlijk een van de populairste dansvormen bij de jeugd op dit moment.

Wat is het?

Streetdance / Hip Hop is te vergelijken met dat wat je vroeger vaak zag in de videoclips van Usher en Michael Jackson. Grote groepen die vooral synchroon gave moves doen op vette beats ! Tegenwoordig zie je in de videoclips deze gewoonte weer terugkomen !

In deze tijd van R&B en HipHop is alles natuurlijk weer net ff anders. Aan de ene kant bestaat er een heuse HIP HOP cultuur in het streetdance die een beetje is voortgevloeid uit de breakdance scene. Aan de andere kant is er streetdance die uit de jazz-ballet wereld is ontstaan. Ergens in het midden komt het elkaar tegen en daarom manifesteert zich streetdance in allerlei vormen.

DANSMOVES IN EEN STOER JASJE !

Onze streetdance dus !!

Streetdance is hot en dat is te merken ook ! Elk jaar weer zitten onze cursussen helemaal vol en elk jaar moeten wachtlijsten ervoor zorgen dat degene die het eerst zich heeft aangemeld ook daadwerkelijk een plaatsje krijgt op onze danslessen. Als jij de vette moves van het streetdance wilt leren moet je je dus op tijd aanmelden, want we kunnen niet garanderen dat je meteen geplaatst kunt worden !

Natuurlijk zijn we na ruim 20 jaar streetdance ervaring ook erg druk bezig in het wedstrijdensegment van het streetdance.

Ben je goed dan kun je natuurlijk auditie doen voor een van onze demo-teams en wie weet sta jij dan wel binnenkort op het podium.

De streetdancelessen voor 12 plussers worden gegeven op de Woensdag in de namiddag om 18:30 uur