Zaalverhuur

afdansen streetkids 2012

Laat uw feest verzorgen door ons. In een uitstekende en sfeervolle locatie maken wij er voor u een onvergetelijk feest van. Ideaal voor bruiloften, feesten, verjaardagen, vergaderingen, thema- of personeelsfeesten.

Het is allemaal mogelijk bij ons.

Wij beschikken over 3 zalen, varierend in grootte en ambiance. En onder verschillende mogelijkheden. 

Onze Carribean zaal (max. 50 personen) staat tot uw beschikking om geheel naar eigen wens (eigen drank/hapjes etc.) uw feest te vieren voor slechts een gering huurbedrag (vanaf 200 euro kale huurprijs); voor 300 euro kunt u de Carribeanzaal volledig aangekleed bij ons huren. Het huren van de Carribean zaal zonder arrangement voor catering en dus waarbij u zelf eigen hapjes en drankjes meeneemt kan uitsluiten na afspraak op locatie.

Voor gezelschappen groter dan 50 personen en dus voor een van onze andere zalen kunt u alleen gebruik maken van deze zalen in combinatie met een all-in arrangement. Deze zalen worden niet los verhuurd, tenzij voor vergaderingen of samenkomsten van andere aard. Niet voor feesten en partijen in de avonduren.

Voor deze Terraszaal en de Ballroom zaal hanteren wij een all-in prijs vanaf 20,95 euro per persoon. 

Natuurlijk kunt u dit nog met van alles uitbreiden en zijn de mogelijkheden oneindig!

Wij rekenen u graag voor waarom een all-in prijs vaak interessanter is dan een huurbedrag waarbij u zelf daarna nog alles moet regelen en betalen.

Wij organiseren geen feesten voor minderjarigen en leeftijden waarbij drank in het spel is voor mensen onder de leeftijd van 21 jaar.

Kinderfeesten waarbij geen alcohol in het spel is , zijn natuurlijk geen probleem.

Natuurlijk zijn kinderen en jeugd van harte welkom op feesten georganiseerd door volwassenen boven de 21, en waarbij voldoende begeleiding is van volwassenen.

Wij doen niet aan last-minute verhuur of reserveringen.

Daarom altijd minimaal 2 maanden van te voren informeren en afspraken maken.

Informeer naar alle mogelijkheden via ons email adres: zaalverhuur@dansschoolreniers.nl

of maak een afspraak via ons contactformulier hieronder.

Hieronder kunt u zich aanmelden voor informatie over een eventueel te houden feest. Wij zullen deze gegevens alleen gebruiken om u te contacteren i.v.m. een mogelijk dergelijk feest. Lees hiervoor ook ons privacy statement

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer(optioneel)

ongeveer aantal gasten

datums voor het te houden feestje

zaal2