py0ula5jg3eqgdi38nb4825ityx0a9

Minikids

Mini Kids

Deze cursus is speciaal voor de allerjongsten onder ons.

Al vanaf 3 jaar kunnen de kinderen bij ons terecht op de minikids lessen. De kinderen leren op de cursus simpele dansjes op leuke herkenbare speciale aangepaste liedjes. Natuurlijk wordt ook geprobeerd de actualiteit niet uit het oog te verliezen zodat leuke K3-dansjes of Kabouter Plop kunnen worden geïntegreerd in het lesprogramma. 1 of 2 maal per week kunnen de kinderen 45 minuten lang leuk bezig zijn op muziek.

Natuurlijk ruimen we ook in de cursus een middag in om al het geleerde aan Opa en Oma en niet te vergeten Papa en Mama te laten zien.

Niet zoals zovelen doen een cursus met alleen maar spelletjes doen, we gaan al echte dansjes leren en een voorzichtig begin maken met tellen in de maat van de muziek als voorbereiding op eventuele latere dansvormen.

Indien uw interesse is gewekt neemt u snel contact op met onze administratie om een plaatsje te reserveren op de Minikids Club !

U kunt uw kind het hele jaar hierbij laten instromen en hoeft dus niet te wachten tot de start van een nieuwe cursus. Als de cursus vol is dan kan er natuurlijk niet worden ingestroomd.

Wilt u uw zoon/dochter een proefles laten meedoen neem dan contact met ons op.

De Mini Kids Lessen worden gegeven op de Woensdag middag en de Zaterdag middag.