py0ula5jg3eqgdi38nb4825ityx0a9

Solo Latin is een groep voor vrouwen die geen partner hebben en ook niet met een vreemde partner willen dansen.Salsa Samba Cha Cha


In deze groep , die uitsluitend bestaat uit vrouwen, leert u elke periode weer nieuwe figuren uit het scala van Latin dansen.
De dansen die aan bod komen in deze groep elke periode zijn :

  • Paso Doble
  • Jive
  • Cha Cha
  • Rumba
  • Samba
  • Salsa !


De groep oefent elke week op Donderdag avond om 19.00 uur.

De lessen duren een uur.

De kosten voor deze groep bedragen per periode 125,- euro. plus eenmalig inschrijfgeld van 15 euro
Op deze groep zijn mannen helaas voor hen niet welkom , maar dit is een groep voor exclusief vrouwen tussen de 18 en 55 jaar. Elk half jaar nieuwe choreo’s en soms ook nieuwe dansen , dus makkelijk aan te sluiten voor beginners aan het begin van de nieuwe periode. Lijkt je dat wat ? Geef je dan hieronder op en neem gerust een vriendin mee….
Een proefles is 10 euro en wordt uiteraard verrekend met het lesgeld als je besluit deel te nemen aan de groep en dus kun je na de proefles beslissen of je er definitief mee door wilt gaan of niet. Je kunt je nu al weer opgeven om aan te sluiten bij de groep in September 2024.
Een andere optie is natuurlijk ZUMBA!
Dat is echter niet hetzelfde als Solo Latin, waar de nadruk met Solo Latin meer op het echte dansen ligt. Bij Zumba is het accent op sport en fitness juist gefocussed. Zumba is echter dusdanig makkelijk  daardoor dat u elke week kunt starten met Zumba en niet perse op de start hoeft te wachten. De dansjes zijn eenvoudig van aard, omdat juist de nadruk ligt op het fitness aspect waardoor deze makkelijker aan te leren zijn. De kosten voor Zumba zijn 70 euro voor een strippenkaart van 10 lessen. Geen dure abonnementen dus zoals bij de sportschool maar u betaald alleen voor een Zumba les als u ook daadwerkelijk komt !
Natuurlijk mag u ook voor beiden een proefles volgen om te kijken wat u het leukst vindt!

Interesse in deze super leuke groep ?

Geef jezelf dan op voor een proefles en start nu met je nieuwe hobby. Opgeven voor Zumba kan het hele jaar door! Elke 2 weken is er een mogelijkheid om een proefles mee te doen.
De kosten voor een proefles zijn 10 euro. Mocht u besluiten zich bij de groep aan te sluiten wordt die 10 euro vanzelfsprekend verrekend met het resterende lesgeld. 

 


Uw naam
Telefoonnummer
Geboortedatum
Email adres
Dag/ Groep Solo Latin 2 Februari 2024Solo Latin 5 September 2024Zumba Maandag 19 Febr. 2024 - 19:00 uurZumba Maandag 18 Mrt 2024 - 19:00 uur


Opmerkingen
Opmerkingen


Wie weet tot op de donderdag avond bij de groep SOLO LATIN !

Meer informatie over een lidmaatschap bij Dansschool Reniers kunt u hier vinden.