Nieuw!!!! piloxing

De allernieuwste fitness rage die overgevlogen is uit Amerika is vanaf nu te beoefenen in onze dansschool!PILOXING wordt in sneltreinvaart een nieuw fitness fenomeen want dit is het eerste programma dat de spieropbouw van Pilates, de kracht en cardio van boksen en het plezier en de sensualiteit van dance combineert tot een high energy workout. Piloxing is bedacht door de deense danseres Viveca Jensen. Haar missie is om vrouwen mentaal en fysiek sterker te maken door fitness.

PILOXING is een spannend fitness programma die het beste van Pilates, Boksen en dans past in een high-energy interval training.

PILOXING bestaat uit een interval training op blote voeten om daarbij het maximaal aantal calorieën te verbranden en het het uithoudingsvermogen te verhogen.

Bovendien bestaat PILOXING uit Pilates en Boksbewegingen, door toevoeging van handschoenen met gewichten bij de oefeningen van het programma, zorgt de toevoeging hiervan tijdens de training voor versteviging van de armen en het maximaliseren van de cardiovasculaire gezondheid.

PILOXING combineert op unieke wijze, de kracht, de snelheid en behendigheid van boksen met de flexibiliteit van Pilates. Dit combineert een spierversterkende workout.

Onze gediplomeerde danslerares voor deze stijl is Irene Koene-Reniers.

Piloxing wordt eens per week gegeven op Woensdag van 18.45 uur – 19.45 uur .

De training duurt 60 minuten. De kosten zijn 7 euro per les.

We werken hierbij met een strippenkaart principe en geen langdurige abbonnementen met opzegtermijnen.

U betaalt alleen als u meedoet dus !

 

Instromen kan altijd.

Proefles ?? Kan ook al.

Geen excuses dus om niet eens een keertje geheel vrijblijvend mee te doen !

 

 

 

Direct aanmelden als u al een proefles gevolgd heeft ? Dat kan via het  inschrijvingsformulier. Klik hier op “Schrijf je in!”

inschrijven

 

 piloxing foto voor website